Schilder workshop coaching I Mirjam Berends

Schilder coaching

Making art  
from the heart

Je gedachten nemen het roer over en het kost je veel energie?  Ondanks al dat denken heb je nog steeds niet het antwoord wat je zoekt? Jij wilt uit je hoofd, in verbinding met je intuïtie en je lekker in je lijf voelen? Jij bent gruwelijk nieuwsgierig naar wat er mag ontstaan van binnenuit? 

free your inner madness

Samen op

ontdekkingsreis!

Wat je binnenwereld je te vertellen heeft, ga je ontdekken in dit Making art from the heart programma. Soms kan je niet bij je gevoel, of is het moeilijk om ergens woorden aan te geven. Vrij creëren in een veilige omgeving en even niet bezig zijn met nadenken. Of je nu je energie of chakra’s wil opladen, een blokkade wilt doorbreken, op zoek bent naar antwoorden of gewoon een fijne persoonlijke dag wilt beleven met als bonus een stukje flow en grow – Making art from the heart gaat je daarbij helpen.

DUUR: Eén dag van 10.00  – 19.00 uur  (max. 6 deelnemers)

INVESTERING: €295,- 

Holistische therapie workshop schilderen I Mirjam Berends

Wat gaan we doen?

Deze mooie dag gaat van start met elkaar ontmoeten, ontspannende oefeningen en een meditatie/visualisatie. We verhelderen je hulpvraag en zetten een intentie voor de dag, eventueel met behulp van een zielsroutekaart. Dan gaan we natuurlijk schilderen! (tekenen kan ook.) Als het weer het toelaat schilderen we op een mooie plek buiten. 

Tijdens deze diepzielduik kan er van alles tevoorschijn komen. Ik help je je werk betekenis te geven, te “lezen”. Je ontvangt mijn coaching waar nodig.

Mogelijk krijg je andere inzichten en ga je je werk met nieuwe ogen bekijken. Wellicht wil je “overschilderen”, heb je behoefte aan andere kleuren of vormen. Lekker bezig zijn met je creatie, genieten, ontdekken en loslaten wat je niet meer dient.  Kortom, je gaat even helemaal uit je hoofd, om in je lijf te duiken. Het gaat vooral om de reis, je ontdekkingen, niet om het eindresultaat. 

We sluiten de dag af met een gezellige maaltijd. 

inclusief:

Je zal versteld staan van wat er tevoorschijn komt, hoe je je flow gaat voelen, welke inzichten er ontstaan en hoe je jezelf durft te zijn in deze vertrouwde omgeving. Je wordt geholpen, en het wordt een bijzondere dag.

Kom jij jezelf ontdekken?