Reach for the magic of reiki

Wat gaan we doen?

De natuur om ons heen straalt rust en energie uit. Die universele levensenergie kunnen wij voelen. Tijdens een reiki-cursus op de Isedorushoeve ga je in een veilige omgeving  leren deze energie aan te voelen en in banen te leiden. Je zult zelf reikibehandelingen ontvangen maar dus ook leren geven. Geen zorgen, jij kan dat, en ik ga je leren hoe! Het gaat bij reiki om de verbinding tussen aarde, jezelf en het universum, de Kosmos, of welke andere naam het heeft voor jou. De intentie die jij aan iets geeft, dát is de energie, de kracht van het licht waarmee jij positieve veranderingen teweeg kunt brengen. 

Duizenden jaren hebben we geleerd dat onze ratio allesbepalend is. We moeten veel weten, hard werken, schouders eronder en niet klagen. Ons gevoel, onze intuïtie, dat is iets ongrijpbaars, dat we beter niet kunnen laten zien. Terwijl daar juist die magie ontstaat, in jouw unieke energie en jouw zielsverlangen. Door dat weer te leren voelen ga je terug naar je natuur, kun je vrijheid ervaren en je bewust worden van alle energie om je heen.

Leren hoe jij jezelf en anderen kunt helen met behulp van reiki?

Wat kan Reiki voor mij betekenen?

Wanneer jij een reikibehandeling geeft of ontvangt open je de banen waardoor levensenergie, ook wel Chi of Prana, kan stromen. De Reiki-behandelaar vormt met zijn of haar handen een kanaal om die energie te sturen.

Reiki 1

Reiki, hoe werkt dat nu precies? Universele energie, je hebt er wel eens van gehoord maar…🤔

Ben je geïnteresseerd in bewustzijn en spirituele groei? Wil jij ervaren of het iets voor je is? En op welke manier het kan bijdrage aan jouw welzijn en gemoedstoestand? Of heb je de wens in de toekomst anderen er mee te helpen? Dan is dit jouw moment om kennis te gaan maken met deze mooie en eeuwenoude tool.

Je ontvangt in de Reiki 1 cursus de basiskennis over de betekenis, de werking en een stukje geschiedenis van Reiki. Daarnaast ga je ook globaal leren over de werking van ons chakra systeem. Er zijn zeven belangrijke chakra’s; energiepunten die zorgen voor de balans tussen lichaam en geest. Je gaat leren hoe je eenvoudig universele energie kan doorgeven d.m.v. handopleggingen door jezelf en een ander te behandelen. 

 

Wat Reiki misschien een beetje anders maakt zijn de symbolen die je erbij kan gebruiken. Over de hele wereld, uit allerlei culturen, zijn veel eeuwenoude symbolen en tekeningen gevonden en bestudeerd. Voordat tijd en taal bestonden, werd d.m.v. beelden betekenis gegeven aan het leven. Beelden zijn eigenlijk tekeningen uit het hart en roepen een gevoel op. De symbolen die bij Reiki kunnen worden toegepast, roepen ook een gevoel op, een mooie intentie. Het gaat om de waardevolle betekenis.

 

Reiki is echt niet zo spannend als het lijkt. Iedereen die ervoor openstaat kan het geven en ontvangen, het zit namelijk in onze natuur.

Het gaat over voelen, vertrouwen op je hart en intuïtie i.p.v. denken. Voel jij dat dit jou enorm aanspreekt? Maak je afspraak en ga ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen!

 

 

TIJDSTIP:

INVESTERING:

op afspraak

€295,-

inclusief:

Reiki 2

Helen van emoties. In de Reiki 2 cursus gaan we leren hoe we de technieken, die we in de eerste cursus hebben behandeld, kunnen inzetten om situaties die dat nodig hebben liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren. Je zult ook zien dat je op afstand gebruik kunt maken van deze helende energie. 

Je leert over gedachten en emoties die ten grondslag liggen aan lichamelijk welbevinden. Je innerlijk kind bepaald een groot deel van je leven. Dit leren herkennen is een proces, de sleutel tot bewustwording. Door deze bewustwording kan je oud zeer loslaten en ontstaat er weer ruimte voor nieuwe positieve energie.

We gaan de Reiki-technieken die je eerder leerde krachtiger maken met behulp van drie symbolen en de bijbehorende betekenis. Deze symbolen representeren het fysieke, mentale en emotionele vlak.

Middels oefeningen en visualisaties ga je jouw Reikibehandeling uitbreiden en op een dieper level toepassen. Je intuïtie wordt versterkt en je groeit spiritueel.

TIJDSTIP:

INVESTERING:

op afspraak 

€295,-

inclusief:

Reiki 3

Helen op zielsniveau. Aan het eind van dit traject mag jij jezelf Reiki Master en Trainer noemen.

Met Reiki 3 kies je bewust voor het helen op een dieper niveau, het zielsniveau, van jezelf en van de ander. Je oordelen achter je laten en je hart openen. Zo creëer je een veilige ruimte voor de ander. Je bewustwordingsproces en je intuïtie worden nog verder ontwikkeld. Je weet hoe alle holistische niveaus met elkaar in verbinding staan en hoe je laagje voor laagje dieper tot de kern kan komen. Heling wordt een onderdeel van je leven en gedurende ons leven zal zich van alles aandienen waar we weer van kunnen leren. Ken jezelf en ken de ander. En dit alles vanuit zachtheid en liefde.
 
Voor je van start kan met dit traject hebben we eerst samen contact. Je ontvangt een aantal vragen die we samen doorspreken om te kijken waar je nu staat in je ontwikkeling en waar je naartoe wilt. Het is belangrijk dat je Reiki 1 en 2 hebt afgerond en je voldoende ervaring hebt opgedaan. Omdat het een intensief traject is van 6-10 maanden, is het fijn als er een klik is. 
 
De training is een individueel traject. A.d.h.v. je portfolio maken we een plan. Middels een meditatie en een inwijding ontvang je je mastersymbool. Je gaat aan de slag met verdiepende opdrachten, behandelingen en je maakt reflectieverslagen.  Je doet zelfonderzoek, je verdiept je in de kennis en je gaat kijken op welke manier jij vorm wilt geven aan je master- en trainerschap. Je ontvangt alle toegewijde begeleiding en feed-back die je nodig hebt gedurende je ontwikkeling.
 

Het doorlopen van deze cursus zal je transformeren, en je zal in vele aspecten van je leven een groter gevoel van rust, zachtheid en licht ervaren

DUUR:

INVESTERING:

6-10 maanden

€ 1500,-

inclusief:

font