De helende kracht van universele energie

Leer jezelf en anderen helen

Essentieel voor ons levensgeluk is het volgen van ons verlangen. Met een groot woord  “zielsverlangen”. Het gaat over je purpose, datgene doen en ervaren waar jij voor bedoeld bent. Jouw dromen zijn jouw energiebron, je benzine voor de ziel.

Het is WIE jij bent en wat jij te doen hebt op deze wereld.

In onze wereld wordt ons aangeleerd te leven vanuit angst i.p.v. te leven vanuit liefde en verlangen. We leren ons “zelf” aan te passen. Dat wordt onze waarheid.

Als kind mogen we soms even dromen, we spelen, we fantaseren, we verkleden ons. Tot we naar school moeten, volwassen dingen moeten gaan doen en steeds meer in het keurslijf moeten passen die ons wordt aangemeten. We raken verdwaald, verwijderd van onze ziel. We kunnen in de buitenwereld niet zijn wie we werkelijk zijn. Vaak als je hoogsensitief bent, heb je altijd al het gevoel gehad dat je hier niet “past”.

Door je te verbinden met je hart, ziel en de hoge frequentie universele energie om je heen, kan je een nieuwe positieve energie op gang brengen. Je kan jezelf en anderen op deze manier helen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Iedereen die hier voor open staat kan dit, het zit in je natuurlijke staat van zijn. Bij de ene stroming heet het Reiki, bij de andere universele energie en weer een ander MET. Ik noem het Reiki. 

Wil jij op een lichte en praktische wijze leren hoe ook jij dit toe kan passen en wat het voor je kan betekenen? Weer vertrouwen op jouw badass sharp intuïtie?

Ga dan vanuit je eigen prettige omgeving, op je eigen tempo aan de slag met mijn succesvolle DIY recept “leer jezelf en anderen helen”!