Holistische coaching I road to happiness

Vrij leven vanuit je hart op jouw unieke manier.

Meer ruimte geven aan de rebel, ‘the wild woman’ in jou. Je vrij voelen de dingen op jou manier te doen en je minder laten beïnvloeden door de buitenwereld. Vertrouwen op je eigen wijsheid en autonomie. Jouw gevoeligheid is je kracht. Je bent spiritueel, tegelijkertijd ook down to earth. Je wilt je ontwikkelen, de gebaande paden doorbreken en je bijdrage leveren aan een lichtere wereld.

‘The Queen’s Rise’ gaat over het leven leiden waarvoor je bestemd bent, vanuit liefde en zachtheid. (Coming soon, geef je op voor de wachtlijst!)

Contact Holistisch therapeut en coach Mirjam Berends

Herken jij je in het volgende:

Dansen op je eigen ritme!

Holistisch therapietraject voor HSP I Mirjam Berends

Wil jij?

Make your move

Your safe space for inner work

Embrace your wild woman and inner queen!

Inner work - wat wil dat zeggen?

Alle aspecten van je leven hebben invloed op elkaar. Je lijf, gedachten, gevoelens, behoeften, je verleden en je dromen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Holistisch wordt dat ook wel genoemd.

Jouw binnenwereld spreekt

Als wij lichamelijke of emotionele klachten ervaren dan is er sprake van disbalans in ons systeem. Door naar binnen te keren, stil te worden, lukt het ons beter te signaleren wat we voelen i.p.v. denken. Gevoelens van vastgehouden spanning, pijn en ongemak vormen vaak een blokkade ergens in ons lichaam. Het lichaam gaat dan signalen afgeven. Door onze gedachten, emoties en ons lijf te onderzoeken, kunnen we de dieper liggende oorzaak van de klacht ontdekken. Een proces van bewustwording wordt op gang gebracht. Bewustwording geeft ons grip en keuzemogelijkheid ons leven positief te beïnvloeden. 

Wat gaan we doen

Kennis helpt je hoofd te begrijpen hoe alles werkt en elkaar beïnvloedt. Het helpt je in je bewustwordingsproces.

Lichaamsgericht- en ademwerk helpen je te voelen hoe het werkelijk met je lijf is gesteld, waar er spanning verzacht mag worden en welke emoties doorvoelt. 

Systemisch werk helpt je bij het ontdekken van verborgen pijnen en patronen uit je familielijn, die daardoor doorbroken kunnen worden, de lading wordt minder zwaar. 

Mindfulness geeft je rust en helpt je je te richten op het positieve in je leven. Het helpt je oude niet helpende gedachtepatronen om te buigen naar nieuwe waarheden die beter bij de werkelijke jou passen.

Meditaties en visualisaties geven je een rustig en positief gevoel. Vanuit deze staat van zijn ben je beter in verbinding met je intuïtie. Ze helpen je nieuwe beelden en ideeën te vormen die ontstaan vanuit je innerlijk en dragen bij aan een gevoel van inspiratie en zingeving. Oude gedachtepatronen in je brein worden vervangen door nieuw.

Oefeningen en opdrachten helpen je bij expressie, uiting en vorm geven aan wat je voelt, wilt, verlangt. De energie wordt tastbaar, het krijgt vorm, het heeft aandacht gekregen. Het wordt van binnen naar buiten gebracht. De energie gaat stromen. 

Als we willen helen, vooruit willen, zingeving en flow willen ervaren in ons leven, dan is in mijn beleving een combinatie van bovenstaande werk- en helingsvormen onmisbaar.

Hoe ziet het programma eruit?

DUUR: Je hebt de rest van je leven toegang tot het online programma.

Verdiepende masterclasses  om je kennis en inzichten te verbreden.

Opdrachten en oefeningen die je helpen de nieuwe kennis toe te passen in je eigen situatie.

Energetische-, systeem- en ademwerksessies in je lijf voelen wat er op onbewust niveau speelt.

Met behulp van meditaties en visualisaties keuzes maken en stappen zetten van binnenuit.

Toegang privé instagram account een safe space alleen voor cursisten met Q&A.

INVESTERING IN JEZELF: (coming soon)

wat aan bod komt:

Wat het je brengt

Rust en veiligheid in je systeem.

 Ontdekken en her-programmeren.

Rise! Leef je vrije leven.

Je vuurtje begint te branden? Dit voelt veilig, prettig en als totally iets voor jou?

Toe aan de next level stap om te ontdekken, helen en groeien?

Start jouw inner queen’s journey. 

Rise!