Lieve woorden

Ik heb onlangs de cursus Reiki 1 en Reiki 2 gevolgd bij Mirjam en vond het een verrijking. Het is ontzettend fijn om bezig te zijn met energie en intuïtieve ontwikkeling. Het zijn hele fijne, lichte dagen. Mirjam is ontzettend lief, warm en ontspannen. Ze deelt haar ervaringen met energetisch / holistisch werk, begeleidt prettige meditaties en begeleidt je in het proces/aanvoelen van reiki. Dit alles op een hele mooie, lichte plek. Het is erg inspirerend en ik raad het iedereen aan. Je komt dichter bij jezelf, je wordt zachter en kunt dit verder uitdragen en dat is volgens mij precies wat de wereld nodig heeft. 

Dank je wel voor je warme inspiratie, ik heb ontzettend genoten. 

Lieve Groet Jolien Leussink

Onlangs heb ik mijn Reiki 1 en 2 cursus mogen volgen bij Mirjam. Er ging niet alleen een deur open naar één van de vrolijkste huizen van de regio Borculo, maar ook bij mij. Mirjam gaf me zowel de Reiki 1 als 2 cursus 1 op 1. De trainingsdagen waren erg ontspannen en persoonlijk. Naast mijn “inwijdingen” heb ik ook het gevoel gehad dat Mirjam me heeft bijgestaan in mijn persoonlijke ontwikkeling. De sfeer was superrelaxed en er was erg veel ruimte voor een soort “go with the flow”. Na de trainingen was Mirjam makkelijk bereikbaar voor de vragen die ik had. Al met al super persoonlijk en uiterst goed verzorgd. een dikke aanrader voor iedereen die overweegt om een Reiki cursus te gaan volgen.

Liefs! Marjolein Eenink

Op een prachtige plek midden in het groen en omringd door dieren, heeft Mirjam mij liefdevol meegenomen in de wereld van Reiki. De uitgebreide reader voor het theoretische gedeelte was fijn om als leidraad te gebruiken en is prettig als naslagwerk. Eén op één was er alle tijd, aandacht en liefde voor mijn proces. Na een prachtige inwijding en oefensessie waarbij ik alle chakrakleuren voorbij zag komen, mocht ik het Reiki 1 certificaat ontvangen. 

Bedankt Mirjam voor deze prachtige reis! Licette Lenderink

Op zoek naar mijzelf…mijn eigen kern. Heb daarvoor veel verschillende dingen ondernomen. Om mijn eigen energie beter te laten stromen heb ik een reiki behandeling gehad. Dit heeft zoveel moois bij mij teweeg gebracht, ik dacht, dit wil ik zelf ook kunnen. Ik geloof niet in toeval. Door het lezen van Mirjams site voelde ik; dit is de vrouw die mij gaat helpen. Ik zocht contact en niet veel later hadden we een afspraak. Wat zenuwachtig kwam ik binnen. Maar de energie van Mirjam gaf mij gelijk zoveel rust, warmte en liefde dat ik voelde: dit is de juiste plek voor mij.

De manier waarop de cursus is opgebouwd, het vertrouwen dat Mirjam mij gaf en de afsluiting voelde heel prettig. De juiste woorden wat het met mij gedaan heeft, kan ik bijna niet vinden. Het was zo mooi, zo fijn en bijzonder! Soms moet je dingen zelf ervaren. Ik raad het iedereen aan om Reiki bij Mirjam te leren.

Tessy Wientjes

 

Ik heb bij Mirjam de Reiki cursus gevolgd. Ik werd warm ontvangen, Mirjam is een lieve vrouw waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze is erg deskundig en neemt de tijd voor je. Daarnaast heb ik ondervonden dat er genoeg ruimte was om vragen te stellen tijdens de cursus en na die tijd. Het was een mooie ochtend Mirjam! En ik ben dankbaar dat ik zo’n fijne ervaring heb op mogen doen.

Renske Tragter

“Door een traumatische ervaring had ik last van nachtmerries en onrust in mijn lijf. Ik heb een aantal sessies bij Mirjam gehad. Tijdens de behandelingen van Mirjam voelde ik de energie echt door mijn lijf stromen, ik voelde iets veranderen en het werd heerlijk rustig in mijn hoofd. Wat een bijzondere ervaring! Mirjam heeft een lieve invoelende persoonlijkheid, ze neemt alle tijd voor je en stelt je op je gemak. Het voelde heel veilig en prettig. Het heeft me enorm geholpen!”

Liefs Luca