Ik ben Mirjam

Mijn verhaal

Ik was een verlegen, lief, dromerig klein meisje. Vol fantasie speelde ik in de boomgaard, genietend van de ruimte en vrijheid. Dol op dieren en een geboren poppenmoedertje. Het keurslijf van het schoolse leven paste mij totaal niet, de buitenwereld voelde onveilig en ingewikkeld voor mij als kind. Altijd al van binnen heb ik gevoeld dat het leven zoals we het leven, niet is zoals het zou moeten zijn..

Wie ik nu ben?

Moeder van vier leukerds, partner van een sportivo, caretaker, dierliefhebber en een bevlogen holistisch therapeut. Ik woon en leef nu op een manier waar ik me als kind op mijn best voelde. Weer in verbinding met wie ik werkelijk ben en wil zijn. En dat is op onze Pippi Langkousboerderij in de Achterhoek, een fijne plek dichtbij de natuur.

Informeel, ongedwongen, gewoon my way en met een onkruidje of twee… of drie… Hier kun je je één voelen met de natuur; bloemen plukken, aan het kampvuur zitten en genieten van het vakantiegevoel. Dit vrije gevoel gun ik jou ook. Ik help jou met liefde aan een schatkist vol met tools, inzichten en inspiratie om jouw mooiste leven op de rit te krijgen. 

Lijk ik nu op een boeddhistische monnik? Nee joh, ook ik heb nog steeds last van oude overtuigingen of verwachtingen van anderen, omdat ik dat eenmaal zo heb geleerd. Yep, same as you! Wel zijn er al heel wat laagjes afgepeld en weet ik nu daar anders naar te kijken.

 

Holistisch Coach en Reiki docent I Mirjam Berends
Reiki Cursussen in de natuur I Mirjam Berends

Hoe ik daar ben
gekomen..

Miss verlegen, independent én tikkeltje rebels. Niet rebels om het rebels zijn, maar om mezelf te kunnen en mogen zijn. Dat gevoel en verlangen naar vrijheid heeft altijd al diepgeworteld in mij gezeten. 

Na mijn studie pedagogiek heb ik me verdiept in bewustzijnsontwikkeling. Verschillende trainingen en opleidingen heb ik gevolgd, kennis opgedaan die we op school helaas niet leren. Er is zoveel meer op deze wereld te ervaren als we buiten onze aangeleerde kaders durven te kijken. Ik ben nu HBO gediplomeerd holistisch therapeut en Reiki trainer. Niet dat ik onder de indruk ben van titels of diploma’s, want wat is wijs? Ik wil weten wie jij werkelijk bent, van binnen. Waar droom je van en wat heb jij de wereld te brengen.

Kijken met meer zachtheid en liefde, het maakt mijn leven lichter, eenvoudiger en geeft innerlijke rust. Een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven was het overlijden van ons dochtertje. Uiteindelijk heeft dat mij ook gebracht waar ik nu sta en zo ben ik me gaan verdiepen in holistisch leven.

 

Mirjam is…

Opgegroeid in het Ijsselstadje Montfoort

Dol op patatje met

Spiritueel en down to earth

op met de ochtendzon

Hoogsensitief

geboren caretaker

Lekker buiten de lijntjes kleuren

niet van het theater

Gek op kampvuurtjes in de tuin

Graag ontmoet ik jou bij mij!

Let love rule!

Mirjam