Over Mirjam Berends I Isedorushoeve

holistische coaching | road to happiness

Back on Track

Geluk zit in de dingen kunnen doen en beleven die jij VAN BINNEN werkelijk wilt, die bij de werkelijke jou passen. Stappen maken naar een leven wat bij jou past en je leven minder laten bepalen door angst. Jij voelt behoefte aan innerlijke groei, verandering en wilt blokkades doorbreken. Met je neus weer in de voorwaartse richting!

Wat het je

Brengt

Door het doorbreken van blokkades en patronen voel je weer de verbinding met je innerlijk, je hart. Tijdens deze sessies komen er zowel lichamelijke als innerlijke processen op gang die een nieuwe positieve energie, een verandering in beweging zetten. Je energie gaat stromen en je ervaart meer vrijheid, rust en geluk. Je waardeert en accepteert jezelf steeds beter, met alles erop en eraan. Jij begeeft je weer op je road to happiness. 

Jij voelt je back on track!

DUUR: vier sessies van 1,5 uur om de week.

INVESTERING: €400,- 

Wat gaan we doen?

In vier sessies gaan we met verschillende holistische technieken aan de slag met het helen van oude pijnen, trauma’s en innerlijke blokkades. Bijv. met behulp van krachtige energetische- en ademsessies.

De eerste sessie bestaat uit een uitgebreide intake, we gaan wat dieper in op jouw verhaal zodat we duidelijk krijgen wat er speelt, we sluiten af met een korte behandeling. De andere 3 sessies gaan we de diepte in, aan de slag met wat zich op dat moment aandient en belangrijk is voor jou.

Waarom 4 sessies? De oorzaak van je klachten zit vaak dieper. Laagje voor laagje vindt er verwerking en bewustwording plaats. Na iedere sessie kom je een stapje verder en zo pak je de kern aan. Wil je iets meer weten over wat holistisch eigenlijk inhoudt? Dat kan je lezen bij Road to Happiness

4 sessies van 1,5 uur: €400,-

Liever geen traject, maar een losse sessie van 1,5 uur: €120,- 

 Na aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op en spreken we samen een datum af. Ik zorg ervoor dat je snel terecht kan voor een eerste sessie. 

Ben jij al langere tijd aan het tobben, blijf je in (negatieve) cirkels draaien.
Heb je eigenlijk behoefte aan een meer intensieve vorm van hulp en ondersteuning
én vindt je het een prettig idee dat je ook buiten de sessies
om ondersteuning kan vragen?
Check dan in bij mijn Road to Happiness traject.