Over Mirjam Berends I Isedorushoeve

holistische coaching | road to happiness

Back on Track

Time to blossom up!

Jij bent helemaal klaar met jagen, stress, alles 100 keer overdenken en je kleiner maken. Wat heeft het je tot nu gebracht? Precies…

Je hebt je wake-up call gekregen en het is nu de tijd om te gaan durven staan voor wie je werkelijk bent, je vrij voelen de dingen op jouw manier te mogen doen.

Een leven wat gaat over jouw essentie, jouw purpose.

Free your inner madness

Let’s meet the real you.

Weet je nog wie je was voordat de wereld grip op je kreeg? Zo magisch en puur?

Voordat je je aan alle kanten bent gaan aanpassen? En dingen bent gaan geloven die de buitenwereld je verteld heeft?

Waar je bent geworden wie je moest zijn en je lichtje is gedimd?

Innerlijke angst en onzekerheid zijn je gaan weerhouden te doen van datgene wat je eigenlijk vanuit je hart werkelijk had willen doen.

Waar je geen expressie aan geeft, blijft vanbinnen wringen. Er ontstaan  blokkades en je voelt dat het ‘niet stroomt’.

Tot er aan de deur wordt geklopt…

Hello, is it me you looking for?

Wat gaan we doen:

Met energetisch werk ga jij weer connectie maken met je hart en ziel. Al die laagjes waar jij je mee hebt omwikkeld en die je tegenhouden, gaan we ont-wikkelen. 

Alles wat je wilt weten zit al in jou, je hoeft alleen de connectie weer te maken. Daarvoor mag je ruimte maken en de stilte opzoeken in jezelf. In de stilte lukt het je beter te reflecteren en te luisteren naar je binnenwereld.

Een energetische behandeling voelt weldadig, is helend, doorbreekt blokkades en brengt je systeem tot rust. Voor wie het niet kent is het een magische ervaring. Je komt weer bij je voelen en er ontstaat een diep vertrouwen in je eigen wijsheid. Door het doorbreken van blokkades ontstaat er stroming in je systeem, helderheid en je voelt je positiever. Dat wordt ook wel een transformatie genoemd. 

Ik combineer de behandelingen met kennis, oefeningen en alle ruimte voor je verhaal, zo leert je hoofd begrijpen wat je lijf je verteld. 

Klinkt dit goed? 

Let’s meet and make some magic happen!

Je ontvangt van mij:

  • Een intakegesprek.
  • Twee magische dagdelen met energetisch werk op maat.
  • Verslag, persoonlijke boodschap, een werkboek met opdrachten voor thuis.
  • Vier weken nazorg en bereikbaar voor vragen.

Investering Back on Track: € 447,

 

Ik wil graag dat jij je vrij en gelukkig voelt. Als dit voelt als een JA, meld je dan aan middels de button hieronder. Na aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op en spreken we samen een datum af. Ik zorg ervoor dat je snel terecht kan.